A Review Of iş ayakkabısı

Wiki Article

a thousand'den fazla hava kanallı sayesinde iş yerinde maksimum hava'yı ayağınıza çekip terlemeyi azaltır.

En iyi iş ayakkabı markaları arasında yer alan Sroter İş Spor Ayakkabı, hafif yapısı sayesinde uzun süreli kullanımlarda ayakları yormaz. Ağ delikli tasarımıyla nefes alır ve ayakları kuru tutar. Avrupa conventionalına uygun çelik parmak kapağı, two hundred jul darbeye kadar koruma sağlar.

Bu sertifika, iş ayakkabısının aşınma, kayma ve delinmeye karşı dayanıklılığını garanti ederken, aynı zamanda yağ, su ve kimyasal maddelere karşı dirençli olmasını sağlar.

İş Ayakkabısı S1 Reguları: Bu sertifika SB sertifikasına artworkı olarak kuru ortamlarda kullanıma uygun olduğu, kapalı arka kısım (topuk), anti statik, enerji emici topuk, hidrokarbonlara dayanım kullanıma uygun olduğunu belirtir.

Renk SiyahVaryasyon tükendi veya kullanılamıyor GriVaryasyon tükendi veya kullanılamıyor  

Yüzün tamamını kaplayacak ergonomik tasarım ve orta derece sertlik burun teli ile en iyi filtrasyonu sağlamaktadır. Kalın ve yumuşak yapılı kulak lastigi ile gün içerisinde kulağımızı rahatsız etmez uzun kullanım sağlar. three Katlı kumaş ve comprehensive utrasonik cihazlar ile üretimi gerçekleştirilen cerrahi maskelerimiz paketleme aşamasında ultraviyole sterilizasyon ile el değmeden paketlenmektedir. Günlük fifty.000 maske üretim kapasiteli üretim tesisimiz sizler için 7/24 en kaliteli maskeleri üretmektedir. Daha fazla bilgi için Cerrahi maske kategorisini inceleyiniz.

Daha Sağlam Taban: Genellikle daha dayanıklı ve kaymaz tabanlara sahiptir, bu da zorlu zemin koşullarında ekstra güvenlik ayakkabi es anlamlısı sağlar.

SRA, SRB ve SRC kaybolur. Bunun yerine SRA'ya benzer kayma testi, sertifikasyonun temel gerekliliklerine dahil edilecek ve bu nedenle özel bir işarete sahip olmayacaktır.

Sağlam yapısıyla uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğiniz ithal iş ayakkabısı iş ayakkabısı amazon markaları arayışındaysanız Utility Diadora Çalışma Ayakkabısı'na mutlaka göz atmalısınız. En iyi İtalyan markaları arasında yer alan iş ayakkabısı, zorlu ortamlarda sizi güvende tutar.

her alışverişte Akakçe yanınızda. Nerede olursanız olun alışverişe Akakçe'den başlayın.

Sağlam iş güvenliği ayakkabısı seçeneklerimizi daha ayrıntılı olarak görmek ve ihtiyacınıza en uygun modeli bulmak için kategorilerimizi ziyaret edebilirsiniz.

This Internet site is employing a stability assistance to protect alone from on the internet assaults. The action you only done brought on the security Resolution. There are several steps which could bring about this block like distributing a particular word or phrase, a SQL command or malformed facts.

Ayakkabının rahatlığı: Ayakkabı ayağınıza tam oturmalı ayakkabi schecter ve uzun süreli kullanımda rahat olmalı.

SRC işareti ise ayakkabının kaymaya karşı yüksek direnç gösterdiğini ve zorlu iş ortamlarında dahi güvenle kullanılabileceğini belirtir.

Report this wiki page